Boskalis jaarverslagen 2011

Kerncijfers

De kerncijfers over 2011

Lees verder

Bericht van de Voorzitter

Dames en heren aandeelhouders, Op ons wereld­toneel is 2011 een van de meest turbulente jaren in de afgelopen decennia geweest. Desondanks hebben we in 2011 het een na beste resultaat in de 101-jarige geschiedenis van ons bedrijf behaald.

Lees verder

Bedrijfsprofiel 

Koninklijke Boskalis Westminster N.V. (Boskalis) is een mondiaal leidende expert op het vlak van baggeren en maritieme dienstverlening.

Lees verder

Activiteiten 

Boskalis biedt een breed scala aan diensten: Baggeren & Grondverzet, Harbour Towage, Salvage, Transport & Heavy Lift, Terminal diensten en Maritiem-civiele Infrastructuur.

Lees verder

Introductie

Boskalis is een mondiaal leidende expert op het vlak van baggeren en maritieme dienstverlening.

Lees verder

Marktontwikkelingen

Boskalis concentreert zich op markten die structurele groei vertonen op de langere termijn.

Lees verder

Strategisch kader

Onze strategie voor het verwezenlijken van deze missie is gericht op groei. Met vier pijlers willen we onze strategie uitvoeren: Focus, Optimize, Reinforce en Expand.

Lees verder

Aandeelhoudersinformatie

Wij vinden het belangrijk dat de waarde van ons aandeel onze prestaties en de ontwikkeling in onze markten voldoende reflecteert.

Lees verder

SMIT Rebras opent deuren voor Boskalis

In 2011 heeft Boskalis haar belang in de Braziliaanse Harbour Towage deelneming Rebras (Rebocadores do Brasil SA), uitgebreid naar 100%.

Lees verder

Introductie

De Raad van Commissarissen wil haar waardering uitspreken voor de betoonde inzet van de Raad van Bestuur en alle werknemers van de onderneming en complimenteert hen met het in 2011 behaalde resultaat.

Lees verder